Zie er de waarde van in

Jarenlang was het in Nederland gangbaar om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt  in een (beschermde) sociale werkomgeving te laten werken. De overheid denkt echter dat veel van deze mensen ook - al dan niet begeleid - bij reguliere werkgevers terecht kunnen. Wij zijn het daar volkomen mee eens en dénken niet alleen dat dat kan, het gebeurt de laatste jaren al steeds vaker. We willen ondernemingen en organisaties de voordelen van onze trajecten én het werken met onze mensen voor het voetlicht brengen. We hopen dat u er de waarde van inziet.

 

De waarde van Wezo

Wezo biedt mensen de mogelijkheid zich te ontwikkelen voor een baan die bij hun past. We kijken met u naar uw talenten en competenties, en hoe die het beste ingezet kunnen worden. Onze organisatie en onze medewerkers zijn volop in beweging binnen de reguliere arbeidsmarkt.

 

Wezo heeft zich ontwikkeld tot een modern en slagvaardig bedrijf dat goed inspeelt op de dynamische (re-integratie)markt en de veranderingen in de wetgeving. Namens de gemeenten Dalfsen, Hattem, Raalte, Zwartewaterland en Zwolle helpen wij mensen graag op weg.Waardevolle ondernemers