Download item

Interview Angela en Marnix in de Stentor

In de rubriek 'Onze Zorg' artikelen over veranderingen in de zorg. Wat dit betekent voor de Sociale Werkvoorziening leest u in het verhaal van Angela en Marnix.
download
Download item

Mensen met een beperking aan de slag helpen

Deze brochure geeft informatie over de doelgroepen, te nemen stappen en over beschikbare instrumenten voor u als werkgever.
download
Download item

Een warm bad

'We delen met Wezo de passie om mensen die kwetsbaar zijn mee te laten doen', aldus WijZ waar vier Wezo-medewerkers zijn gedetacheerd.
download
Download item

Een waardevolle medewerker via een paar muisklikken

Zonder risico's iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt inschakelen voor allerhande klussen: dat is de kern van project 'Park conciƫrge'
download
Download item

Werkgeversbrochure

Wat kan een Wezo-medewerker voor uw organisatie betekenen? Hoe werkt het? U leest het in de Werkgeversbrochure van Wezo.
download
Download item

"Omslag in de organisatie"

Anne-Els Ekker is senior personeelsconsulent bij Wezo. In het vakblad P&O actueel vertelt zij over de "Omslag in de organisatie"
download
Download item

BuitenKans... iedereen Kans op een detachering Buiten

Met Buitenkans heeft iedere medewerker van Wezo een Kans op een detachering Buiten en ondernemers zijn verzekerd van gemotiveerde Talenten.
download
Download item

'Pret' met de Quotumwet?!

Wezo is voorbereid op de Participatiewet. Annet Westerdijk legt uit dat het voor ondernemers van groot belang is nu al voor te sorteren.
download