Foto bij item

'Omslag in de organisatie' door Anne-Els

24-2-'15 Anne-Els: 'Om medewerkers ontwikkelingskansen te kunnen bieden is de interne organisatie gericht op het faciliteren van in-, door- en uitstroom'.
lees meer
Foto bij item

Wezo te gast bij IKEA en vice versa

29-1-'15 Als dank voor de fijne samenwerking hebben zo'n 400 medewerkers van Wezo genoten van een heerlijk ontbijt, aangeboden door IKEA.
lees meer
Foto bij item

BuitenKans... iedereen Kans op een detachering Buiten

28-1-'15 BuitenKans, medewerkers kiezen de branche die bij hun past. Wezo zorgt dat deze Talenten klaar zijn om bij u aan de slag te gaan
lees meer
Foto bij item

Spellenfabrikant Goliath valt in de prijzen

14-11-'14 Een felicitatie voor Goliath! Ook Wezo is hier best trots op. Al jaren verpakt Wezo spellen voor Goliath, waaronder het spel Super Sand Castle.
lees meer
Foto bij item

We investeren in onze mensen én in onze opdrachtgevers

11-11-'14 In de afgelopen jaren is Wezo erin geslaagd het roer om te gooien. Je vindt bij ons steeds minder medewerkers die productiewerk binnen doen.
lees meer
Foto bij item

'Ik wist meteen de weg'

7-11-'14 Door het concept 'Werken bij de buren' van Wezo kan Marjo lekker dichtbij aan de slag. "Alles wat ik graag wil, kan ik hier doen."
lees meer
Foto bij item

Rondje Raad

4-11-'14 Om raadsleden te laten ervaren welke mogelijkheden Wezo te bieden heeft als participatiebedrijf, bezocht men Wezo-werkgevers tijdens Rondje Raad.
lees meer