Vacatures Management Tiem

Aangenaam, wij zijn Tiem

Tiem is vanaf 1 januari 2019 dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de Regio Zwolle. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. En wij zijn niet nieuw! Tiem is namelijk het resultaat van de logische samenwerking tussen Wezo en de afdeling WRA (Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling) van de gemeente Zwolle. Wat wij belangrijk vinden? Tiem gelooft niet in een mismatch, kansen en mogelijkheden zijn er volop. Altijd, voor iedereen. 

Samen aan de slag!

We blijven doen wat we al deden. Nu wij onze kennis, ervaring en expertise koppelen in één organisatie, kunnen we nog meer betekenen voor de arbeidsmarkt in de regio Zwolle. Samen aan de slag!

Tiem is een ambitieus, creatief, ondernemend en proactief, met één missie: mensen met een afstand tot werk begeleiden naar zo regulier mogelijk werk. U kunt bijdragen aan het succesvol vormgeven van deze maatschappelijke onderneming.

 

Functie

Tiem is op zoek naar drie MT-leden die samen met de directeur-bestuurder het MT gaan vormen: twee branchemanagers (Dienstverlening en Productie) en een manager Bedrijfsvoering. In deze rollen bent u medeverantwoordelijk voor het beleid van Tiem en geeft u leiding aan teams van circa 30 fte’s. U vertegenwoordigt de organisatie in het netwerk, signaleert kansen en gaat daar proactief mee om. U bent resultaatgericht, ondernemend en u weet plannen om te zetten in concrete acties. U wekt snel vertrouwen, bent verbindend en empatisch. U weet op inspirerende en overtuigende wijze in een dynamisch krachtenveld de juiste keuzes voor de organisatie te maken.

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via Beljon en Westerterp. Rechts op deze pagina zie u bij - DIRECT NAAR - de links naar de betreffende vacatures bij Beljon en Westerterp.


Solliciteren