Foto bij item

Alles Energie

Echte Nederlandse producten gemaakt door trotse vakmensen.

 

KWWS is een gevestigd metaalbedrijf en o.a. de producent van Solarstell. Het is de filosofie van het bedrijf om daar waar mogelijk te werken met mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmark en een Nederlands product te maken wat geproduceerd wordt door trotse vakmensen. Wezo blijft zich daarbij richten op haar kerntaak namelijk; medewerkers begeleiden bij hun ontwikkeling naar zo regulier mogelijk werk, bij voorkeur via een detachering.


Social Enterprise

Wezo en KWWS, met de handelsnaam ‘Alles Energie’ gaan samenwerken in een zo genoemde social enterprise in de metaal. Een sociale onderneming met de inzet van ruim 30 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alles Energie is verantwoordelijk voor de commerciële en operationele aansturing, Wezo blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de medewerkers. 

 

WEZO en KWWS zijn hiermee een voorbeeld van een social enterprise waarin de krachten en doelstellingen van beide organisaties optimaal tot haar recht komen.


Alles Energie is een productiebedrijf in de metaalindustrie, gespecialiseerd in alle bewerkingen op aluminium profielen inclusief een uitgebreide montage- en inpak afdeling. Alles Energie werkt daarbij nauw samen met de gemeente Zwolle en Wezo.

Maatschappelijk gedreven

Het is de bedrijfsfilosofie van Alles Energie om bij voorkeur en daar waar mogelijk te werken met mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Juist repeterende productieprocessen zijn voor onze mensen prima uitvoerbaar. Onze medewerkers zijn trots op wat ze doen en dat is zichtbaar in onze producten.