Medewerker Technische Dienst - elektro

 

Aangenaam, wij zijn Tiem
Tiem is vanaf 1 januari 2019 dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. En wij zijn niet nieuw! Tiem is namelijk het resultaat van de logische samenwerking tussen Wezo en de afdeling WRA (Werk Re-integratie en Arbeidsontwikkeling) van de gemeente Zwolle. Wat wij belangrijk vinden? Tiem gelooft niet in een mismatch, kansen en mogelijkheden zijn er volop. Altijd, voor iedereen.

 

Voor Tiem zijn wij op zoek naar een ervaren allrounder voor de functie van medewerker Technische Dienst (TD) elektro - 36 uur. Het team TD is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering en faciliteert actief de afdelingen van Tiem.

 

Wat ga je doen

Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van productiemiddelen en gebouwen. Je onderhoudt gebouw gebonden installaties. Als allround technisch expert ben jij in staat storingen op te lossen, zowel op het gebied van elektro als pneumatiek en hydrauliek. Je bent in staat keuringen van arbeidsmiddelen uit te voeren, conform NEN 3140. Alle collega’s van de TD wisselen elkaar af in de consignatiedienst.

 

Wat zoeken wij

Een allround technicus die beschikt over:

  • Een afgeronde mbo opleiding elektrotechniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke onderhoudsfunctie met storingsdiensten;
  • Kennis van pneumatiek en hydrauliek, alsmede industriële aandrijftechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse en Duitse taal.


Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Zwolle.

Wat bieden wij

  • Een verantwoordelijke en allround functie;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAR-UWO, de functie is gewaardeerd in loonschaal 7;
  • Een fulltime aanstelling voor de periode van een jaar.


Geïnteresseerd

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV vóór 22 februari naar j.docter@tiem.nl. Voor inlichtingen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Jelske Docter, HR adviseur M (038) 455 41 41.


De sollicitatieprocedure bestaat uit een of twee gesprekken plus een arbeidsvoorwaardengesprek. Het eerste gesprek is gepland op 5 maart.

 

De vacature wordt intern en extern gelijktijdig uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.


Solliciteren