Foto bij item

Samenwerking Cycloon Post en Wezo

Wezo streeft ernaar de verschillende bedrijfsonderdelen onder te brengen bij succesvolle ondernemers. In Cycloon Post & Fietskoeriers is die ondernemer voor de postafdeling van Wezo gevonden. Ook in Dalfsen is een Cycloon Post vestiging actief. Kleiner dan Zwolle maar met dezelfde inzet, wordt ook hier door weer en wind de post bezorgd. Alles met betrekking tot de verwerking van de post wordt bij Cycloon met toewijding gedaan. Van het sorteren tot aan de bezorging per fietskoerier of auto, het gebeurt met aandacht.

 

"Wij werken met mensen van Wezo. Echt en eerlijk werk verzetten levert voldoening op voor onze mensen. Dat is ons speerpunt. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede en inspirerende werksfeer. Zo creëren we een gezonde bedrijfstak waar met plezier wordt gewerkt."  Aldus Ruben Hiddink, bedrijfsleider Cycloon Post.

 

Cycloon en Wezo zijn u graag van dienst

Binnen een half uur een pakket van A naar B brengen, de post uit de postbus voor half negen bezorgd op bureau, het frankeren en invouwen van uw uitgaande post, het bezorgen van de lunch of het verzorgen van de interne poststromen; Cycloon en Wezo regelen het voor u.