Foto bij item
Terry Honigh directeur First Service One

First Service One winnaar Wezo Waardevol Award 2016

4-10-'16

Vrijdag 30 september is de Wezo Waardevol Award uitgereikt door wethouder Jan Brink. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Wezo Zomer Symposium.

 

Een krachtige jury onder leiding van Martin Hemmink, van Hemmink BV, selecteerde na rijp beraad een top drie uit de genomineerden. Isala, First Service One en Akroh werden naar voren geroepen om de jurybeoordeling in ontvangst te nemen. Daarna maakte Jan Brink bekend dat First Service One de Wezo Waardevol Award had gewonnen.

De jury vond het opvallend dat First Service One het belangrijk vindt dat iedereen in haar organisatie open staat voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede door deze instelling is er gedragenheid door de hele organisatie. Bovendien is er een mooie verhouding tussen mensen met en zonder arbeidsbeperking. First Service One ademt Inclusief Ondernemerschap en laat zien succesvol te zijn met de inzet van mensen met een arbeidsbeperking.

Het vijfde Wezo Zomer Symposium werd gehouden in een productiehal van Wezo. Een passende locatie aangezien het thema dit jaar luidde: ‘Inclusief ondernemen, en nu de praktijk’. Aart van der Gaag, commissaris ‘Op naar de 100.000 banen’ heeft de aanwezigen geïnspireerd in het zetten van de volgende stap om tot een inclusieve arbeidsmarkt te komen. Albert Assen, directeur van Alles Energie vertelde vol passie over zijn keuze om als sociaal ondernemer aan de slag te gaan.

In verschillende workshops werden praktische handvatten aangereikt om ‘inclusief’ te netwerken en te ondernemen. Met dit symposium en de uitreiking van de Wezo Waardevol Award wil Wezo ondernemers in de regio aanmoedigen om samen te investeren in een inclusieve arbeidsmarkt.

U kunt hier de foto's bekijken.